Ulje za automatski menjac TOTAL 199474

SKU (šifra artikla): TOT199474

Konsultujte se i poručite telefonom

011 43 000 45
Dostupno
Cena:
1 515,60RSD sa PDV-om
Besplatna dostava
iznad 7.000 rsd
Isporuka narednog dana
Sjajne cene
Isporuku proizvoda poručenih na sajtu vrši kurirska služba City Express. Dostava se vrši do naznačene adrese Kupca. Cena isporuke za Potrošače je 360,00 dinara sa PDV-om za kupovinu u iznosu do 7.000,00 dinara sa PDV-om, a za kupovinu preko 7.000,00 dinara sa PDV-om je besplatna. Rok isporuke za robu kupljenu u internet prodavnici je 1 do 5 radnih dana. Roba se isporučuje Kupcu lično ili osobi koju je Kupac naveo kao primaoca pošiljke. Kupac, pre potvrđivanja porudžbine, unosi podatke o adresi za dostavu. Dostava se vrši u periodu od 8h do 17h radnim danima.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!