Kočiono crevo za vozila. Najveći izbor, sjajne cene, sigurna kupovina i brza isporuka. Poručite odmah.

Izaberite model

Za upisane/izabrane parametre nema rezultata.
  • RALLY

    01.1990 - 12.2003

Šta je kočiono crevo?

Radi bezbednosti vozila, svaki vozač bi trebalo da zna da kočioni sistem nisu samo kočioni diskovi i kočioni cilindar, već da podjednako važnu ulogu imaju kočiona creva kao i ostale karike sistema, a to su:

• papučice kočnica,

• kočione pločice,

• kočione čeljusti,

• uređaj za podršku rada cilindra,

• rezervoar kočione tečnosti,

• krute kočione cevi od metala,

• fleksibilna kočiona creva od gume.

...

Kočiono crevo i glavni cilindar su dve osnovne komponente kočionog sistema koje prenose kočionu silu iz rezervoara do pojedinačnih kočnica. 

Kočiona creva se moraju redovno kontrolisati jer svako propuštanje dovodi do gubitka kočione tečnosti i samim tim do manje efikasnog kočenja.

Čim se pojave pukotine, otekline, curenja, kočiona creva je neophodno odmah promeniti, jer je to ključni element sigurnosti.

S obzirom da je cena kočionih creva relativno niska u odnosu na njihovu važnost, naša preporuka je da kočiona creva menjate preventivno. Ovim izbegavate da dođete u situaciju da vam kočiono crevo pukne tokom intenzivnijeg kočenja u saobraćaju i dovede do znatno većih problema.

Kako naručiti kočiono crevo?

Putem naše online prodavnice www.ProdajaDelova.rs omogućili smo vam jednostavan, brz i lak način, da pronađete, odaberete i naručite sve vitalne delove za kočioni sistem vašeg vozila, koji vam mogu biti potrebni bilo za redovan servis ili popravku, među kojima su i kočiona creva. Najširi izbor delova renomiranih svetskih proizvođača je garancija kvaliteta i razlog zadovoljstva naših klijenata.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8:30 do 16:30, i subotom od 9.00 do 14.00
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!