Auto delovi za KIA vozila, gume i akumulatori - ProdajaDelova.rs

Filter vazduha za KIA vozila. Najveći izbor, sjajne cene, sigurna kupovina i brza isporuka. Poručite odmah.

}

Izaberite model

Koja je funkcija filtera vazduha?

Funkcija filtera vazduha je zaštita motora od spoljnih prljavština. U zavisnosti od snage, motor će “udisati” od 200 do 500 kubnih metara vazduha svakih sat vremena. Taj vazduh sadrži prašinu, prljavštinu u raznim oblicima, koji bi ugrozila rad motora, a zadatak filtera vazduha je da u motor obezbedi dovod vazduha bez ikakve prljavštine i prašine.

Filter vazduha se pravi tako da u sebi može da zadrži veliku količinu prašine i nećistoća - između 50 i 200g, a u ekstremnim uslovima i do 500g prljavštine.

Zašto je zamena filtera vazduha bitna?

Za rad motora je potreban vazduh. Korišćenjem neispravnog, odnosno zaprljanog ili istrošenog filtera vazduha, može da izazove kvar motora. Filter vazduha treba da se menja barem jednom godišnje, odnosno u intervalima prema preporuci proizvođača vozila.

...

Za upisane/izabrane parametre nema rezultata.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!