Auto delovi za FIAT vozila, gume i akumulatori - ProdajaDelova.rs

Filter ulja za FIAT vozila. Najveći izbor, sjajne cene, sigurna kupovina i brza isporuka. Poručite odmah.

}

Izaberite model

Čemu služi filter ulja?

Filter ulja je od velike važnosti za sklop motora. Njegova uloga je da pomaže u uklanjanju nečistoća iz ulja koje mogu tokom vremena da se nakupe.
Prljavština koja nastaje tokom rada motora veoma je abrazivna. Ona se sastoji od čestica čađi i prašine, kao i ostalih čestica koje nastaju unutar motora zbog velikog trenja, ali i zagađivanja, zato što se struktura ulja s vremenom menja. Te čestice, zatim, ulaze u pokretne delove u motoru, a zbog toga što su abrazivne, one će oštećivati razne površine na motoru. Na taj način se između nekih delova povećava razmak, dok se samim trenjem odvajaju nove, još veće čestice, koje su još abrazivnije.

Upotreba dobrog filtera za ulje sprečiće habanje motora, a konačno to znači da će motor trajati duže i biće potrebno manje i ređe ga popravljati, što je svakome cilj. Uloga filtera za ulje je da prečišćava motorno ulje i da ga štiti od prljavštine. Time će i motor biti održavaniji i čišći, pa ćete izbeći skupe popravke. Pored toga, motor će imati i bolje performanse. Savremeni filteri se najčešće proizvode kao ulošci, zbog čega se manje zagađuje okolina.

...

Za upisane/izabrane parametre nema rezultata.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!