Filter kabine za vozila. Najveći izbor, sjajne cene, sigurna kupovina i brza isporuka. Poručite odmah.

Izaberite model

Za upisane/izabrane parametre nema rezultata.

  Filter kabine (polen filter, filter klime)

  Filter kabine je često poznat i kao polen filter. Dizajniran je za čišćenje vazduha koji struji od spolja ka unutrašnjosti automobila (npr. hvata prašinu i druge nečistoće). On štiti ventilacioni sistem od taloženja i razvoja nečistoće na ventilatoru ili ventilacionim kanalima. Iako se ponekad (pogrešno) zove i filter klime, on postoji i na vozilima koja nemaju klimu. Filter kabine je uobičajen u novijim vozilima. Upotrebljava se već dvadesetak godina, ali je moguće da se ne nalazi u vozilima starije generacije.

  ...

  Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

  /images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

  Konsultujte se i poručite telefonom

  Zatražite personalizovanu ponudu
  Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
  Pozovite nas svakog radnog dana
  od 8:00 do 17:00, i subotom od 9.00 do 14.00
  Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!