Auto delovi za ABARTH 500 / 595 / 695 - Filter za gorivo (Sistem za dovod goriva) vozila, gume i akumulatori - ProdajaDelova.rs

Filter goriva za ABARTH 500 / 595 / 695 vozila. Najveći izbor, sjajne cene, sigurna kupovina i brza isporuka. Poručite odmah.

Izaberite model

Za upisane/izabrane parametre nema rezultata.
  • ABARTH 500 / 595 / 695

    08.2008 - 12.2022

Šta je to filter goriva?

Filter goriva je uređaj koji uklanja ili filtrira nečistoće ili bilo koje druge čestice koje se nalaze u gorivu kako ne bi završile u diznama motora ili komori za sagorevanje. Gorivo se prenosi iz rezervoara u motor u kojem se meša sa vazduhom pre nego što se zapali da bi se stvorila kontrolisana eksplozija.

Filter goriva može da bude postavljen bilo gde na dovodu goriva iz rezervoara do dizni (ili karburatora u starijim automobilima). Međutim, kod većine modernih automobila, filter goriva je integrisan direktno u rezervoaru za gorivo, najčešće negde u blizini otvora gde gorivo izlazi iz rezervoara i ulazi u dovod do motora. Bez obzira gde se nalazi, njegova funkcija je ista: uklanja nečistoće, prljavštinu ili čestice koje mogu biti prisutne u gorivu pre nego što se ono isporuči u motor.

Pumpa za gorivo šalje gorivo iz rezervoara do dizni ili karburatora. Ona takođe tera gorivo kroz filter, kako bi svako strano telo ostalo u samom filteru. Kroz filter je dozvoljeno da prođe samo gorivo.

Začepljen filter goriva će smanjiti i količinu goriva koja stiže do motora. To će biti glavni razlog zbog kojeg ćete primetiti različite simptome propalog ili lošeg filtera za gorivo.

...

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!