Preuzimanje pošiljke

Vaš paket možete preuzeti na jednoj od 78 lokacija u čak 63 grada u Srbiji.

Sve City Express lokacije, OMV pumpe, Mihajlović benzinske stanice i još mnogu drugi objekti su vam na raspolaganju za isporuku paketa.

Nakon sto potvrdite vašu korpu, bićete preusmereni na stranicu na kojoj unosite vaše detalje za slanje paketa. Odaberite opciju "preuzmi", i otvoriće vam se lista sa svim lokacijama na kojima je moguće preuzimanje paketa.

Vaš paket će narednog dana, u ranim jutarnjim satima, biti isporučen na odabranu lokaciju, a vama će stići SMS obaveštenje kada je paket isporučen. Vaš paket će vas čekati na navedenoj lokaciji do 5 dana, nakon čega se vraća pošiljaocu.

Svaki paket je moguće preuzeti na odabranoj lokaciju u radno vreme objekta koji je odabran.

Naplata za slanje je identična kao i za slanje paketa na kućnu adresu, tj. do 7.000rsd vrednosti porudžbine trosak isporuke je 360rsd, a preko toga je gratis. Placanje za robu se vrši na mestu preuzimanja, sem ako nije prethodno placeno karticom ili putem predračuna.

Nadamo se da će vam ova opcija dodatno olakšati kupovinu.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8:00 do 17:00, i subotom od 9.00 do 14.00
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!