Plaćanje karticama na rate

Prodajadelova.rs vam sada omogućava kupovinu na 2-6 rata, karticama Banke Intesa, bez kamate!

U želji da vas podržimo u nabavci vrednijih porudžbina koje znaju da predstavljaju neugodan udarac na kućni budžet, prodajadelova.rs, zajedno sa Banka Intesom, vam omogućava da odaberete broj rata na koji želite da rasporedite kupovni iznos. Najveći broj rata koji je moguće odabrati je 6, a kompletan iznos se raspodeljuje proporcionalno na odabrani broj rata, bez ikakvih dodatnih troškova za kupca.

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro platne kartice. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Nijednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni sistemu naše internet prodavnice.

Prilikom online naručivanja, odabirom načina plaćanja platnim karticama bićete preusmereni na stranicu Banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja.

 

 

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:


- Broj kartice

- Datum isteka

- CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa vaše kartice.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i Banke Intesa, a mi kao Internet trgovac nemamo uvid u podatke koji se razmenjuju.

 

Plaćanje na rate

Nudimo vam mogućnost plaćanja na rate, bez kamate, do 6 mesečnih rata, koristeći Visa, MasterCard ili American Express kartice izdate od Banke Intesa. Prilikom odabira opcije plaćanja karticama, bićete preusmereni na stranicu Banke Intesa, koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom birate željeni broj rata za plaćanje vaše porudžbine.

Plaćanje na rate je moguće samo karticama Banca Intese.

Srećna kupovina!!!

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8:00 do 17:00, i subotom od 9.00 do 14.00
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!