O nama

ProdajaDelova.rs je internet prodavnica auto-delova, guma, akumulatora, motornih ulja, alata i dodatne opreme. U našoj ponudi se nalaze isključivo novi rezervni delovi za sve marke i modele putničkih i lakih komercijalnih vozila. Za sve delove kupljene kod nas dobijate adekvatnu garanciju proizvođača.

Naša kompanija svu prodaju vrši isključivo preko interneta, što predstavlja značajan izvor ušteda koje nam daju mogućnost da Vam ponudimo najpovoljnije cene na tržištu.

Zahvaljujući saradnji sa vodećim veleprodajama auto-delova vozačima u Srbiji je po prvi put dostupan najveći katalog rezervnih delova koji se svakodnevno dopunjava. Bilo da vozite Punta starog više od 10 godina ili najnoviji model BMW-a, nezavisno od toga da li tražite najpovoljnije delove ili nemačke premium brendove, prodajadelova.rs je prava adresa za Vas. 

Rezervne delove isporučujemo u najkraćem mogućem roku na adresu koju Vi izaberete. Delove možete preuzeti na kućnoj adresi, adresi preduzeća u kome radite ili na bilo kojoj adresi koja Vam odgovara. Takođe, delove možemo poslati i direktno Vašem auto-serviseru. 

Naš tim iskusnih stručnjaka pažljivo proverava svaku pristiglu narudžbinu kako bismo bili sigurni da ćete dobiti adekvatan rezervni deo za svoje vozilo. Ako ne možete sami da izaberete delove, ukoliko Vam treba pomoć ili stručna preporuka slobodno nas kontaktirajte svakog radnog dana od 8 do 18h, kao i subotom od 8 do 16h.

Prodaja delova je deo Inspira grupe.

Opšti podaci o preduzeću

Naziv pravnog lica: Auto Parts Online d.o.o. Beograd

Matični broj: 21549282

PIB: 111835908

Tekući račun: 170-0030047885001-18

Broj telefona: 011/4300-045

Adresa: Belo vrelo 1, 11030 Beograd

E-mail: info@prodajadelova.rs