KUPI GUME NA IPG-U I DOBIJAŠ 15% POPUSTA NA DELOVE!

Velika akcija Prodaje Delova i Internet Prodaje Guma

Ako kupiš gume sa sajta Internet Prodaja Guma do 31.12.2024. dobijaš 15% popusta na kupovinu auto delova na našem sajtu.

 
Kod za popust ćeš dobiti u mejlu i sms-u za potvrdu porudžbine koji će ti poslati Internet Prodaja Guma i moći ćeš da ga iskoristiš do 31.1.2025. 

Kada dobiješ kod za popust potrebno je da ga prilikom kupovine na našem sajtu uneseš u obeleženo polje na stranici korpe i popust će se automatski obračunati: 

 

Kupovina guma uz popust – prava prilika za isplativu nabavku rezervnih delova

 

Popust možeš da iskoristiš za kupovinu svih delova osim akumulatora, ulja i tečnosti, auto kozmetike, patosnica i presvlaka. 


Nemoj da čekaš gužve kod vulkanizera, zameni gume na vreme! 
Internet Prodaja Guma ti nudi najveći izbor i najbolje cene guma uz besplatnu dostavu. 

Kupi gume klikom na ovaj link: https://www.internet-prodaja-guma.com/ 

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!