Objave na blogu od '2023'

Uštedite dok vozite
Koliko nas posedovanje automobila zapravo košta? Ovo pitanje postavlja se otkako je sveta i veka, a vredni statističari izračunali su da je za vozilo koje godišnje pređe 20.000 kilometara potrebno izdvojiti i do nekoliko hiljada evra (konkretno, vozači u SAD izdvajaju u proseku 700 dolara mesečno)! Ovi troškovi provlače se neprimetno, kroz izdatke za gorivo i redovne troškove registracije (poreza) i osiguranja, kao i kroz održavanja i popravke, plaćanje parking mesta, mesečnih rata kredita ili lizinga, održavanje higijene i ostale troškove koji se (ne) mogu izbeći. Kada sve to posložite, verovatno ćete se zapitati kako već niste bankrotirali.
Čišćenje automobila posle letnjih avantura
Održavanje higijene automobila ponekad može biti izazovan posao, ali sa odgovarajućim alatima i izvesnim predznanjem to može biti i sasvim lak i zabavan zadatak. Budući da retko ko može sebi da priušti da provede sate temeljno čisteći vozilo nekoliko puta nedeljno, skrećemo vam pažnju na nekoliko jednostavnih trikova koji će vam pomoći da održite automobil čistim i urednim tokom čitave godine.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!