Objave na blogu od '2023'

Mobilne aplikacije za korišćenje u automobilu
Pametni telefoni su se odavno odomaćili u našoj svakodnevici. Koristimo ih „od jutra do sutra“ za sve što nam padne na pamet: planiranje vremena, fotografisanje, čitanje i komentarisanje vesti, kupovinu, plaćanje gradskog prevoza, vremensku i sportsku prognozu, igranje igara, gledanje filmova, druženje… Sve više korisnih funkcija ovim uređajima pronalazimo i dok smo za volanom, tako da aplikacije za pametne telefone koje ciljaju vozače postaju sve brojnije i kvalitetnije.
Kako da automobil zadrži vrednost
Pad vrednosti bilo čega što posedujemo neprijatno je koliko i neizbežno. To je postepeni proces u kome, tokom vremena, usled habanja raznih delova, automobil procentualno gubi svoju vrednost u odnosu na prvobitnu cenu u salonu. Međutim, postoje načini na koje možete da umanjite neizbežni gubitak i budete spremni preprodaju kada poželite da se „ponovite“.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!