Objave na blogu od '2023'

Automobilski trendovi u 2024.
Automobilska industrija izlazi iz jednog od najizazovnijih perioda u svojoj istoriji. Posle razornih efekata pandemije, a potom i rastućih izazova na geopolitičkom planu koji takođe prekrajaju uspostavljene standarde u nabavci i transportu robe, automobilski sektor polako staje na noge. Svi veliki igrači pripremaju se za sve izazovnije uslove poslovanja, prvenstveno izazvane nedostatkom čipova, globalnim ekonomskim usporavanjem, šokovima cena, itd.
Pokloni za vozače
Odabir savršenog poklona za pasionirane vozače uključuje detaljnije razmatranje njihove ljubavi prema automobilima, iskustva vožnje i specifičnog načina života. Bilo da svakog dana putuju na posao, prelaze veće kilometraže u sklopu poslovnih obaveza ili jednostavno uživaju u uzbuđenju dok su na asfaltu, pravi poklon ostaviće jači utisak nego što mislite.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!