Objave na blogu od '2023'

Da te pitam... (Vozačke nedoumice, treći deo)
U trećem delu priče o vozačkim nedoumicama izdvojili smo još nekoliko pitanja koja se često postavljaju u radionicama, na forumima, u krugu prijatelja, na društvenim mrežama...
Šta treba znati: brzi vodič za osnovne popravke i održavanje automobila
Rešavanje jednostavnih problema i osnovne popravke su nešto čime svaki vozač može da se pozabavi. Osim uštede u novcu, „sam svoj majstor” filozofija u mnogim slučajevima može da nam pomogne da bolje shvatimo kako automobil funkcioniše i na koje sve načine možemo da mu olakšamo rad i produžimo vek. Investirano vreme ovde će se višestruko isplatiti.
Da te pitam... (Vozačke nedoumice, drugi deo)
Sedeći za volanom svaki vozač će se, pre ili kasnije, suočiti sa nekakvim problemom. Bilo da su u pitanju iznenadni kvarovi na vozilu, (ne)provereni stručni saveti, problemi u saobraćaju i slične muke, svaki iole savestan vlasnik automobila potrudiće se da pronađe najbolje rešenje za svoj problem. U tome mu najviše mogu pomoći provereni mehaničari, ali i mnogi kvalitetni sadržaji na internetu, koji često kriju blagotvorne savete za prevazilaženje većine gorenavedenih problema.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!