Objave na blogu od '2023'

Vodič za izbor mehaničara
Pronalaženje pouzdanog mehaničara koji može da sprovede rutinsko održavanje, ali i da reši ozbiljne probleme, glavni je prioritet za svakog vozača. U suštini, odlazak kod mehaničara je kao odlazak kod lekara – ne volite da ga vidite (vaš lekar to verovatno i zna), ali obojica znate da morate redovno ići na preglede kako biste sačuvali zdravlje. Isto važi i za vaš automobil, kome svakako želite da produžite vek. Dobar majstor može vam dugoročno uštedeti gomilu novca, ali njega nije uvek lako isterati na čistinu.
Izduvni sistem automobila
Izduvni sistem funkcioniše kao sistem koga čini nekoliko povezanih komponenti koje sakupljaju izduvne gasove iz cilindara motora i uklanjaju štetne materije dok istovremeno amortizuju zvučne talase (buku) i ispuštaju izduvne gasove dalje od vozila, odnosno od vozača i putnika. Vozilo sa neispravnim izduvnim sistemom pokazivaće probleme kao što su povećana potrošnja goriva, pojava šumova i drugih zvukova iz izduvne cevi, nagomilavanje opasnih gasova u putničkom prostoru, pojava neprijatnog mirisa (npr. miris pokvarenih jaja) itd.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!