Objave na blogu od '2022'

Najčešći problemi s automobilom (1. deo)
Ovu mantru već i vrapci na grani znaju: ako vaš automobil ima problem, nemojte ga ignorisati. Oštećenja delova i njihovih komponenti imaju tendenciju da napreduju, što znači da briga o manjim, jeftinim popravkama danas može da uštedi pravo bogatstvo u budućnosti. Osim toga, održavanje automobila u dobrom stanju važan je deo brige o bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i jedini način da se produži vek automobila.
MILION AUTO DELOVA NA JEDNOM MESTU: Obeleženo tri godine poslovanja Prodaje Delova, najveće internet prodavnice rezervnih delova u Srbiji
U četvrtak, 22. septembra, najveća internet prodavnica auto-delova u Srbiji, prodajadelova.rs, okupila je veliki broj partnera i prijatelja u beogradskoj zanatskoj pivari Dogma i na taj način, sada već tradicionalno, obeležila treću godinu uspešnog poslovanja. Ove godine dogodile su se lepe i značajne stvari za razvoj poslovanja ove internet prodavnice.
DOBRA VEST ZA VOZAČE u Srbiji: Spajaju se dve najveće internet prodavnice auto-delova
Integracijom dva najveća sajta za prodaju delova AutoHUB i prodajadelova.rs vozači u Srbiji su sada dobili centralno mesto za kupovinu novih auto delova i dodatne opreme sa najvećim izborom i najpovoljnijim cenama. Prodaja delova je postala deo Infostud Grupe, a Nikola Đurović, osnivač i direktor Prodaje delova, će biti direktor novog, objedinjenog projektnog tima i partner suvlasnik u novoj vlasničkoj strukturi.
Šta uvek treba imati u automobilu
Stvari koje svaki vozač, bez obzira koliko je iskusan i šta ili gde vozi, treba da ima u svom vozilu uključuju različite stavke, počev od priručnika za korišćenje vozila, preko prve pomoći do osnovnog alata i pribora za čišćenje. Treba svakako voditi računa o tome da u vozilu ne završe baš sve moguće džidžabidže koje će zauzeti tovarni prostor (ili prostor za noge, suvozačevo sedište…), pa zato izdvajamo samo one stvari koje zaista treba uvek imati pri ruci.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!