Objave na blogu od '2022'

Zašto ne treba ignorisati lampice upozorenja
Savremeni automobili su kao masivni računari sa velikim brojem senzora, releja i kontrolnih jedinica. Očitavanja sa nekih od ovih senzora, kao što su broj obrtaja u minuti, brzina kretanja ili temperatura rashladne tečnosti, prikazuju se kontinuirano, dok se neki „javljaju“ svetlosnim signalima samo kada se ispod haube dešava nešto što zahteva našu pažnju. U svakom slučaju, kontrolna tabla je tu sa dobrim razlogom, kao i svetla upozorenja koja su na nju instalirana.
Mit ili istina: Najčešće zablude o automobilima
Postoje uverenja koja su postala mitovi kao posledica tehnološkog napretka, dok su neki mitovi prisutni od samog početka automobilske industrije i do danas odolevaju zubu vremena. Na primer, postoje mnogi mitovi o jeftinim modifikacijama performansi koji su potpuna zabluda, jer da postoji način da automobil bude brži uz ulaganje manje novca, proizvođači automobila bi to svakako već iskoristili.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!