Objave na blogu od '2022'

Kako radi klima uređaj u automobilu
Da li ste se ikada zapitali kako funkcioniše klima uređaj u vašem automobilu? Većina nas nikada ne razmišlja o tome, do trenutka kada se klima uređaj pokvari, obično u najtoplijem danu leta. O ovom sistemu zato treba misliti na vreme. Složen sistem za klimatizaciju sastavljen je iz mnoštva međusobno povezanih delova u kojima se odvija komplikovan tehnološki proces koji zahteva da svi delovi rade zajedno i „pod konac“, odnosno da budu ispravni.
Zašto treba menjati ulje u motoru
Održavanje automobilskog motora neophodno je maltene od prvog dana njegove eksploatacije, a najlakši način za njegovo održavanje jeste redovno menjanje ulja. Motorno ulje je žila kucavica svakog automobila – jedna je od najvažnijih tečnosti u automobilu i njeno održavanje jedan je od temeljnih principa za produženje veka automobila.
Kako uštedeti na gorivu
Cene goriva su rekordno visoke, a svaka poseta benzinskoj pumpi prosto nam tera suze na oči. S druge strane, ušteda na gorivu ne samo da će zadržati nešto novca u novčaniku, već će i koristiti životnoj sredini i umanjiti zavisnost države od uvoza nafte i njenih derivata. Na svu sreću, postoji mnogo načina da se smanji potrošnja naftinih derivata i dok vozimo.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!