Objave na blogu od '2022'

Zima, zima e pa šta je
Kako se hladno vreme brzo približava, a sa njim pod ruku stižu i povećani troškovi života, u prvi plan stavljamo neke od ideja za uštedu novca dok se kotrljamo na četiri točka, rastrzani između porodičnih i poslovnih obaveza i planova za predstojeću sezonu odmora. Ovi saveti pokrivaju širok spektar problema sa kojima biste se mogli suočiti kao vozač ove zimske sezone – kao i neke dodatne trikove za uspešno rešavanje svakodnevnih problema koje donose nepovoljni vremenski uslovi.
Priprema automobila za zimu
Serviseri kažu da je gotovo duplo veća verovatnoća da vam se automobil pokvari tokom zimske sezone, ali postoje neke mere predostrožnosti koje možemo preduzeti kako bismo izbegli boravak van automobila po hladnoći. Novac koji potrošite na odgovarajuća ulja i tečnosti, nove kočnice i sistem za pranje vetrobranskog stakla i druga relativno mala ulaganja mogu vam uštedeti veće svote novca kada zima „zagudi“.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!