Objave na blogu od '2021'

Kad hladnjak otkaže poslušnost
Hladnjak automobila može imati problema u radu, kao i svaki drugi deo automobila, ali uz redovno održavanje kvarovi se ne događaju tako često. Treba zapamtiti da kada se nešto dogodi hladnjaku, posledice su obično ekstremne i povlače za sobom niz potencijalno veoma skupih popravki. Srećom, simptome koji ukazuju na probleme u radu hladnjaka najčešće nije teško uočiti.
ProdajaDelova.rs dobitnik e-Trustmark sertifikata
Naša kompanija je dobitnik sertifikata e-Trustmark, prestižne oznake poverenja koja se dodeljuje u sklopu IPA 2012 EU projekta „Razvoj elektronskog poslovanja“, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstvom privrede Republike Srbije. Ovo priznanje potvrđuje ono što naši korisnici već znaju, a to je da smo dostigli najviše standarde u elektronskoj trgovini.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!