bilstein group

bilstein group proizvođačka garancija

Garantovan kvalitet - vaša dodatna vrednost

bilstein group je porodična kompanija sa sedištem u Enepetalu u Nemačkoj. Međunarodno poznati brendovi febi, SWAG i Blue Print sa preko 60,000 delova za putnička i komercijalna vozila su proistekli iz ove kompanije. Sa 21 regionalnim centrom širom sveta i kancelarijama u više od 70 zemalja, bilstein group je jedan od lidera na tržištu rezervnih delova. To je rezultat proizvođačke kompetencije, jer bilstein group nije samo dobavljač; ova kompanija poseduje svoj moderni proizvodni pogon u Nemačkoj za testiranje i proizvodnju rezervnih delova.

bilstein group ekskluzivno nudi svojim korisnicima rezervne delove na nivou kvaliteta originalnih delova. Kao stručnjaci sa proizvođačkom kompetencijom, mi nudimo proizvode sa visokim nivoom bezbednosti i izdržljivosti. Oslanjamo se na više od 175 godina iskustva u radu sa metalom koje svakodnevno koristimo u svojoj proizvodnji.

Stremimo da pokažemo posvećenost kvalitetu našim bilstein korisnicima širom sveta:

Na osnovu naše dugogodišnje tradicije, proverenog kvaliteta, iskustva u eksploataciji i veka trajanja rezervnih delova iz našeg proizvodno-prodajnog portfolia, od ove godine, na naš čitav asortiman rezervnih delova dajemo standardnu garanciju na period od 3 godine! Time potvrđujemo visoke standarde kvaliteta naših proizvoda i smatramo da to, s obzirom na duži garantni rok proizvoda, predstavlja ozbiljnu dodatnu vrednost za sve korisnike našeg proizvodnog asortimana uključujući veleprodaje, auto servise i vozače automobila i komercijalnih vozila.

Oslonite se na naš proveren kvalitet bilstein proizvoda - koji je jednak kvalitetu originalnih delova - i uživajte u dodatnoj garanciji.

Svi detalji vezani za febi proizvođačku garanciju mogu se naći ovde: USLOVI GARANCIJE

        

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!