Bell Chemicals

Bell Chemicals

Firma “Bell Chemicals” je osnovana 1997. godine. Nakon dobro obrađenog tržišta maziva, stvorena je osnova za uspešno pokretanje sopstvene proizvodnje. Proizvodna paleta proizvoda obuhvata: Motorna i industrijska ulja, Tečnosti za vetrobranska stakla, Antifrizi, Destilovana voda, AD Blue, tovatna mast, kočione tečnosti koje ova firma plasira na tržište kroz “Bell” brend. Pored domaćeg tržišta, Bell Chemicals je prisutan i na tržištima Italije, Slovenije, Rumunije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije.

Ostvareni rezultati u minulom periodu predstavljaju plod poslovne politike firme, stručnih kadrova, kao i primena najnovih tehnologija u proizvodnji. Saradnja sa eminentnim ino i domaćim dobavljačima omogućila je da se prate i primenjuju trendovi u oblasti proizvodnje maziva, auto-kozmetike i proizvođača opreme.

Bell chemicals

Politika firme je da kupac mora da bude zadovoljan kvalitetom proizvoda i usluga. Stoga, nabavku sirovina se obavlja isključivo od pouzdanih dobavljača sa kojima se uspostavljaju i neguju partnerski odnosi. Dalji razvoj temelji se na automatizaciji proizvodnje, sopstvenoj proizvodnji i dizajnu ambalaže, poboljšanju usluge kupcima koji dovodi do toga da slogan Na talasima dobrih ulja” zaista ima težinu u celoj kompaniji za koju su kvalitet i zadovoljan kupac primarni ciljevi.

Sve ovo navedeno je potvrđeno uvođenjem ISO kvaliteta 9001 sa RW TÜV-om, kao i ISO 14001.

Najveći deo asortimana firme Bell Chemicals je dostupan kupcima na prodajadelova.rs u odgovarajućim sekcijama.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8:30 do 16:30, i subotom od 9.00 do 14.00
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!