Objave na blogu od '2023'

Kako voziti po kiši
Vožnja po kiši, kao i vožnja po hladnom vremenu, može biti ozbiljan izazov i za najiskusnije šofere; osim toga, povećava se i učestalost kvarova jer vlaga izaziva probleme sa mnogim delovima automobila, ponajviše motorom i električnim i elektronskim instalacijama. Jednostavno, sve što iole nije u redu sa automobilom tada izlazi na videlo.
Prolećno spremanje automobila
Zima je pri kraju i pravo je vreme da sagledamo štetu koju su našim automobilima naneli meseci prošarani hladnim vetrom, kišom, snegom, ledom, solju i drugim „zimskim čarolijama“ s kojim smo se suočavali tokom proteklih nekoliko meseci. Ove provere nas neće mnogo koštati i dobar deo njih možemo obaviti u sopstvenoj režiji, mada je za potpunu sigurnost preporučljivo posetiti profesionalne perionice i mehaničarske servise koji nude usluge pregleda guma, trapa, zamenu tečnosti i druge stavke iz domena periodičnog održavanja.
Zašto automobil odjednom troši više goriva
Razlozi za učestalije posete benzinskim pumpama su raznorodni: to mogu biti sasvim bezazleni problemi koje možemo da otklonimo bez ičije pomoći, ali ponekad se radi o ozbiljnim kvarovima koji traže veštu ruku dobrog mehaničara. Potrošnja goriva kod istog automobila variraće u zavisnosti od mnogih spoljnih faktora, kao što su temperatura vazduha, konfiguracija puta ili dužina putovanja. Takođe, unutrašnji faktori, komponente motora i kvarovi drugih delova, kao i lične navike u vožnji isto tako mogu da utiču na potrošnju.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!