Objave na blogu od '2022'

Pravilno korišćenje i održavanje klima uređaja u automobilu
Uključivanje klima uređaja u automobilu za mnoge je praktično refleksna radnja: kada je toplo, prst bez razmišljanja ide ka tasteru za uključivanje. Međutim, mnogi vozači ne razumeju do kraja kako klima uređaj radi i često ga pogrešno koriste. Proizvođači automobila ovde nisu od velike pomoći, jer interfejse klima uređaja čine izuzetno jednostavnim za korišćenje.
Šta treba znati o menjaču?
Menjač se sastoji od niza zupčanika koji su raspoređeni na poseban način kako bi obezbedili odgovarajuće brzinu preko pogona vozila. Drugim rečima, automobilski menjač pomaže da se osigura da se motor okreće odgovarajućom brzinom, kao i da točkovi dobiju onoliko snage koliko im je potrebno u tekućim uslovima vožnje.

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!